Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BIOFABRIEK van de Toekomst

June 21, 2017

Oost-Vlaanderen is dé hub voor de Vlaamse biogebaseerde industrie. Biogebaseerde economie is één van de belangrijkste speerpuntclusters van de provincie Oost-Vlaanderen en geniet tevens een vooraanstaande plaats in het provinciaal klimaatactieplan. De provincie is ook betrokken in industriële en wetenschappelijke ontwikkelingspolen. Getuige hiervan is bijvoorbeeld de ondersteuning van de proeffabriek Bio Base Europe Pilot plant en de diverse projecten en initiatieven die deze biofabriek coördineert, uitvoert en uitdraagt. Ook de BioRefine Cluster Europe kent haar bakermat in Oost-Vlaanderen en brengt tientallen Europese projecten en initiatieven samen onder coördinatie van de Universiteit Gent, mede ondersteund door de Provincie.

De studiedag “De Biofabriek van de toekomst” wil bedrijven inspireren, stimuleren en informeren en geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen, projecten en opportuniteiten binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie. De projectenmarkt die samen met de studiedag wordt georganiseerd, geeft meer uitleg over lopende projecten en informeert de deelnemers over een breed gamma aan financiële en inhoudelijke ondersteuningsmogelijkheden om hun eigen biogebaseerde projecten te realiseren.

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen, de Biorefine Cluster Europe en de Bio Base Europe Pilot Plant verwelkomen je  graag op het event!

Klik hier om het PROGRAMMA te DOWNLOADEN

 

Inschrijven
Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht online voor 10 juni 2017. Het aantal deelnemers is beperkt.
Uw inschrijving wordt enkele dagen voor het evenement bevestigd.

 

De provincie Oost-Vlaanderen, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen, het Biorefine Cluster Europe en de Bio Base Europe Pilot Plant verwelkomen jullie graag op het event!

Pic_logos_organisatoren

Details

Date:
June 21, 2017
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Provincie Oost-Vlaanderen
Phone:
+32 (0)9 267 78 19
Email:
petra.van.poucke@oost-vlaanderen.be

Venue

Zebrastraat
Zebrastraat 32
Gent, 9000 Belgium
+ Google Map