Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MEET US @ Biobased Business Development Day

November 19, 2019

Flanders Biobased Valley en Biobased Delta nodigen u graag uit op hun tweejaarlijkse gezamenlijke Biobased Business Development Dag op dinsdag 19 november! Die dag staat volledig in het teken van communiceren over biogebaseerde producten.

Maken biogebaseerde kenmerken een merk aantrekkelijker? Verkoopt “100% biogebaseerd” beter dan “30% biogebaseerd”? En maakt de verpakking van een biogebaseerd product een verschil in de perceptie van de consument? Het antwoord krijgt u op 19 november!
Als bedrijf komt het er op aan om op de juiste manier te communiceren over je duurzaam merk of biogebaseerd product. Twee communicatiebureau’s leren u de knepen van het vak aan de hand van succesvolle (en minder succesvolle) communicatiecampagnes voor duurzame bedrijven.
Na de pauze worden deze lessen geïllustreerd aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden en ervaringen, gebracht door inspirerende ondernemers uit diverse bedrijven.

De namiddag maakt plaats voor thematische workshops rond duurzame verpakkingen, industrieel  ontwerp, het uitwerken van een Purpose Case in de betekeniseconomie, slim netwerken of alles over de beste manier om viraal te gaan.

Uiteraard is deze Biobased Business Development Dag vooral de gelegenheid bij uitstek om andere ondernemers in de biogebaseerde economie te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De lunch en netwerkreceptie bieden daartoe uitgebreid de kans. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan onze productenmarkt!

PROGRAMMA

Bekijk via deze link het voorlopige programma.

LOCATIE

Auditorium4 – Sint-Denijslaan 485 – 9000 Gent

REGISTRATIE

Deelname aan de Biobased Business Development Dag is gratis, maar inschrijven is verplicht.

U kan uw deelname aan de Biobased Business Development Dag 2019 annuleren tot ten laatste 11 november 2019. Voor annulaties na deze datum en afwezigheden zonder voorafgaande annulatie op 19 november, zien wij ons genoodzaakt een no-show fee van € 75 te factureren.

Uw registratie is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van de organisatie.

Details

Date:
November 19, 2019
Event Category:

Venue

Auditorium 4
Sint-Denijslaan 485
Ghent, 9000 Belgium
+ Google Map